jeg tester adams matkasse

For en gjennomsnittlig sunn familie, for en alenemamma/pappa som ønsker å slippe å dra på butikken, for egentlig hvem som helst som har gått tom for ideer, er Adams matkasse et perfekt alternativ. For meg, som er over gjennomsnittet opptatt av innholdet på matretter og fornøyd med middagene jeg spiser så må jeg innrømme at jeg var litt i tvil. Jeg ønsker at kjøttet skal være rent, meieriproduktene magre, uten for mye fett i rettene, mye grønnsaker, mye karbohydrater i rettene, altså ikke minst ønsker jeg selv å styre mengden av de forskjellige næringsstoffene selv. Førsteinntrykk: smart, lettvint, inspirerende, men skeptisk.
 

Adams matkasse har en variant som heter "Sunn & Lett-kassen". Denne har enda mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og er perfekt for deg som vil gå ned i vekt, eller bare spise sunnere - står det i følge hjemmesiden til Adams Matkasse. Det står også at de har kvalitetsråvarer håndplukket i riktig porsjonsstørrelser og menyer basert på Helsedirektoratets kostholdsråd. Jeg ble jo veldig nysgjerrig! Så denne uken har jeg prøvd ut denne kassen, med 3 forskjellige middager på menyen. 
- Lasagne med squash 
- Lange med purresaus
- Biff med spelt og nypesalat

Andre inntrykk når kassen kom på døra: Nam, dette blir digg! 

(bilde fra @adamsmatkasse)

Totalt sett synes jeg opplegget er fantastisk, det fulgte med forklarende oppskrifter og maten smakte nydelig. Jeg er glad i å lage mat, og jeg lager alltid middag fra bunnen av. Men til tider kan det være greit med litt friske innslag, nye oppskrifter og selvfølgelig er det veldig enkelt og lettvint å få maten på døren. Man unngår impulskjøp, og man unngå å kaste så mye mat fordi du får akkurat det du trenger til måltidene. Man prøver ut grønnsaker man kanskje ikke har brukt før, man kombinerer krydder og ingredienser man ikke pleier, og man får generelt øvd seg litt på kjøkkenet. Mange poeng fra min side altså! For å konkludere med min skepsis til hele greia: denne kassen ER godkjent fra min side, kjøttet ER magert (faktisk i dette tilfelle enda magrere enn du selv får kjøpt i butikken), måltidene er satt sammen med utgangspunkt i helsedirektoratet sine anbefalinger, og i tillegg smaker maten veldig godt. Eneste minuset fra min side er at rettene i denne kassen er bittelitt små for meg som spiser som en mann, og i tillegg spiser mye karbohydrater, men dette er ikke noe problem spør du meg - det er jo bare å spise litt mer i de andre måltidene i løpet av dagen.

Siste inntrykk: Dette kommer jeg garantert til å prøve igjen!

Velkommen!
HANNA OLSEN
Treningsnarkoman med en interesse for sunn mat og bakst.

Kategorier


Hverdag. Trening. Kosthold. Oppskrifter. Inspirasjon. Omtaler. Tips. Videoer. Formbilder.

© Copyright


Blogg.no leverer teknologien bak denne bloggen. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.
hits