hjemmelaget tacokrydder

Visste du at det er sukker i vanlig tacokrydder? Selv er jeg glad i å bruke tacokrydder til forskjellige retter, men samtidig synes jeg det er unødvendig med sukker i krydder - det vil jeg helst unngå! Hvis du ikke bruker så mye av det så ville jeg ikke hengt meg opp i detaljer som dette, fordi det utgjør en veldig liten forskjell i det store bildet (eks hvis du spiser taco annen hver fredag og bruker en pose tacokrydder fordelt på tre personer, så er jo dette er fillesak). Men bruker du mye tacokrydder i hverdagen ville jeg helt klart laget meg en boks med en hjemmelaget variant.

Oppskrift på tacokrydder uten sukker:
Per 1 enhet kan du velge om du vil bruke 1ts, 1ss eller 1 krydderboks. Jeg bruker en hel boks og lager en stor miks med krydder som jeg har leeenge :-)
Dette krydderet vil nok ikke erstatte tacokrydderet på fredagskvelden for de aller fleste, men jeg synes den er god nok! Ellers bruker jeg krydderet på veeldig mye, men i hovedsak til bruk på karbonadedeig. :-) Et tips er å bruke denne i karbonadedeigen på pizzaen - supergodt!

1 koriander
1 chilipulver
1 hvitløkspulver
2 paprikapulver
4 spisskummin
litt pepper
ønsket mengde salt
  1 kommentarer på "hjemmelaget tacokrydder"

Postet av: Lilli
Så kjekt :)
27.04.2017, 22:46
URL: http://lillisverden.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:Velkommen!
HANNA OLSEN
Treningsnarkoman med en interesse for sunn mat og bakst.

Kategorier


Hverdag. Trening. Kosthold. Oppskrifter. Inspirasjon. Omtaler. Tips. Videoer. Formbilder.

© Copyright


Blogg.no leverer teknologien bak denne bloggen. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.
hits